Medalie de aur - Campionatul International de Gatit in aer liber - Arad 2012

Medalie de aur - Campionatul International de Gatit in aer liber - Arad 2012

13 octombrie 2012

Campionatul International de Gatit in aer Liber
Cupa Polus Cluj 2012 - partea 1


In primul și în primul rând, îmi cer scuze pentru acestă IMENSĂ întârziere în a prezenta ultima etapă a acestui an, a Campionatului Internațional de Gătit în aer liber, desfășurat la Cluj, la Polus Center, în perioada 8-9 Septembrie 2012 la care am participat împerună cu o mulțime de prieteni. 
A fost vina mea, și îmi asum toată răspunderea!
Dar haideți să trecem peste perioada mea de inactivitate (poate chiar am avut nevoie de această perioadă de inactivitate, pentru a mă liniști ... și de a-mi rezolva problemele de sănătate) și să reîncep ușor-ușor să refac timpul pierdut și să vă readuc plăcerea voastră de a-mi citi blogul!
Ultima mea apariție în domeniul culinar, în public și pe mass-media (la Observator Antena 1 și 3, dar și la Știrile Canal D) a fost desigur la Cluj, la Campionatul Internațional organizat de Polus Center.
Am facut în acele zile, împreună cu numeroșii mei prieteni, un show incredibil și de zile mari!
În prima zi, Show-ul ”Masters of Flame - Hell's Kitchen” cu o distribuție de zile mari. Actorii acestui show, i-am prezentat în postarea anterioară.

Dar în această prezentare, aș vrea să vă prezint doar o parte din lucrările care au fost prezentate la Campionat. De ce zic ”o parte”? Pentru că au fost incredibil de multe preparate înscrise la Concurs! Și nici n-am putut să le fotografiez pe toate! Doar o mică parte! Și cu acest lucru, încep acest serial...!
Priviți și vă minunați! Nici nu trebuie să vă spun, ce arome și gust aveau aceste preperate!
Eu doar atâta sper.... ca și românașul nostru, să poată, în fine, să savureze delicatese adevarate!
Nu numai .... mici, cârnați și ceafă de porc la grătar cu nelipsita garnitură, numită fără să clipim Cartofi prăjiți și asta după ce a comandat o Ciorbă de burtă cu smântână și ardei iuți...!
Clar?????......




Incredibile prezentări, nu-i așa?
V-ar plăcea să serviți preparate de această categorie în restaurantele pe care le frecventați? Dacă da, cereți patronului, șefului de restaurant, sau oricărui reprezentant al restaurantului, să-și schimbe optica învechită a restaurantului din anii '80 și să treacă cât mai repede la necesitățile secolului XXI. Depinde numai de voi, să vă simțiți bine când serviți o cină sau un dejun în restaurantul preferat și să aveți o alimentație sănătoasă în viața voastră tumultoasă!

Voi contiua cu prezentarea Campionatului, în episoadele următoare!




4 comentarii:

  1. Foarte frumoasa prezentare. M-am cam mirat o vreme ca a postat cateva poze de la Campionat doar Radu Zarnescu si nimeni nu a scris despre impresiile sale de la acest eveniment frumos. Ma bucur ca o faci, chiar si cu intarziere. Sa ai un weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Rita...!
      Daca te uiti prin blogul meu, o sa vezi ca am facut comentarii de la Campionat, de fiecare data, in 3-4 episoade!
      Asa ca, mai urmeaza.....!
      Tine aproape!!!
      :)

      Ștergere
  2. Sunt senzationale fotografiile, din pozele postate de voi nu mi-a fost greu sa inteleg ca v-ati simtit foarte bine la Cluj :)
    Si comentand putin la ce si cum se serveste in 2012 prin restaurante...chiar ma amuz cand (dau doar un exemplu) pe marginea farfuriei cu paste gasesc "flori" din morcovi :))) trist...
    Numai bine bine si multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea Angela,
      Multumesc pentru apreciere!
      La Cluj intradevar, a fost mai multa distractie, pt ca a fost ceva organizat in mod special. Si anume Showul Hell's Kitchen si Gratarul Uruguaian, despre care o sa scriu in celelalte parti... (2 si 3)!
      Despre marea majoritate a restaurantelor romanesti... mai bine nu mai vorbim!
      Totusi, spre marea mea bucurie, anumiti bucatari romani incep din ce in ce mai mult sa se modernizeze. Si asta s-a vazut si la Olimpiada Mondiala de la Erfurt 2012, unde echipele romanesti se pot mandri cu medaliile de bronz!

      Iti urez toate cele bune si sper sa ne revedem cat mai curand!
      :)

      Ștergere

Îmi pare rău, dar nu mai admit Anonimat la comentarii, pentru că sunt asaltat de reclame pentru site-uri pentru bărbați, nu despre conținutul blogului!
Vă mulțumesc pentru înțelegere!