Am vrut să văd cu ce mă mai pot răsfăța gazdele noastre!
Dacă își mențin cotația (maximă) pe care am evaluat-o la prima vizită!
Și am fost foarte frumos surprins de meniu (tipic occidental - 2 aperitive, 2 preparate de baza și 2 deserturi, cu recomandări speciale de vinuri pentru preparatele ce urmau să fie servite) dar și de preparatele în sine care au fost servite (de mare rafinament și calitate).
La ora 20:00, nu mai era nici un loc liber la mese! Asta spune tot!
Nu mai fac alte comentarii.
E deajuns să vă arăt pozele făcute în acea seară și să vă spun ce anume sunt!
Midii în cochilie cu sos ”Mariniere” și lămâie |
Terină din ficat de pasăre. toast melba și marmeladă de portocale |
Mușchiuleț interior de porc în șuncă de Parma, piure de busuioc și cartofi, sos Ratatouille |
Dorada la grătar servită cu risotto și parmesan, sos de capere și nucșoară |
Creme-brulee de ciocolată, pere și înghețată |
Cheesecake ”Mon Cher” cu fructe de pădure |
Vin alb: Sauvignon Blanc și White Artisan bronze Medal - International Wine Challenge 2010 UK.
Vin roșu: Cabernet Sauvignon și Red Artisan Commended at Decanter 2010.
A, era să uit!
O mică formație (2 proaspeți absolvenți de Conservator, unul la vioară, celalalt la orgă) au adus o atmosferă foarte plăcută acestei seri, interpretând muzică de Concert Café.
Toate arata ametitor de bine!!!!
RăspundețiȘtergereO zi buna!
Arata asa de bine ca nici nu-ti vine sa le mananci. Dintre toate as fi curios sa-mi spui cum a fost pateul (terina din ficat de pasare)
RăspundețiȘtergere@Nicu:
RăspundețiȘtergereEu am mancat scoicile! Nevasta-mea a mancat terina si a spus ca a fost foarte bunaaaaa!
:)
Mon Cher ....felicitari amandurora si trebuie neaparat sa ma duci si pe mine la Mon Cher!
RăspundețiȘtergereEsti invitata mea!
Ștergere:)
Aratã totul super...se pare cã a-ti avut o cinã minunatã:)
RăspundețiȘtergere