Medalie de aur - Campionatul International de Gatit in aer liber - Arad 2012

Medalie de aur - Campionatul International de Gatit in aer liber - Arad 2012

14 aprilie 2016

GoodWine ediția 2016 (I)



Ediţia de Primăvară a Târgului Internaţional de Vinuri GoodWine va avea loc între 15 şi 17 aprilie la Romexpo, Pavilion C1, București.

Locaţia va rămâne Pavilionul C1 din cadrul Romexpo.
Până în acest moment au confirmat prezența: Crama Oprișor, Budureasca, Domeniile Ostrov, Domeniile Tohani, Pivniţele Theodoros, Alcovin Măcin, Cramele Cricova, Midalidare Estate (Bulgaria), Barza Albă (Republica Moldova), Divin Călăraşi (Republica Moldova), Liliac, Vinicola Averești, Cotnari, Vincon, Jidvei, Crama Vlădoi, Giuliano Tartufi, Crama Hermeziu, Crama Rătești, Senator Wine, Vitis Metamorphosis, Crama Darie, Crama Tata şi Fiul, Crama Mennini, Unicom Wood, Romprix, Romwine Equipments, Valdo Invest, Kulinox.

După o pauză de doi ani, Forumul Vinul.Ro, care anul acesta se va desfășura pe parcursul primelor două zile ale Târgului GoodWine din aprilie, propune teme de discuție și degustare pe care sperăm că atât membrii industriei cât și amatorii de vin sau reprezentanții presei generaliste le vor găsi de interes.

În prima zi de Târg - în 15 aprilie - pe parcursul a 90 de minute, va avea loc un masterclass de vinuri românești organizat într-o sală adiacentă și moderat de către Cătălin Păduraru şi Cezar Ioan, la care enologi cu rezultate validate de către specialiști și de către piață vor fi invitați să-și prezinte realizările și opiniile către publicul interesat.

Destinat în primul rând amatorilor, masterclass-ul - care va prezenta 12 vinuri - își propune să umple în primul rând un gol pe care l-am resimțit la ultima ediție a Târgului, când au avut loc două astfel de evenimente dedicate vinurilor de peste Prut și unul dedicat vinurilor de la sud de Dunăre, dar a lipsit “de pe teren” tocmai... reprezentantele țării gazdă.

”Fără pretenția de a crea “selecționata perfectă” sau de a oferi o imagine exhaustivă, intenționăm să aducem prin acest masterclass un plus de vizibilitate asupra soiurilor românești - în ochii amatorilor și pentru mass-media - și să punctăm câteva dintre elementele care credem că ar trebui să stârnească mult mai mult interes decât o fac în prezent.

Mai sperăm și ca, în urma participării la masterclass, vizitatorii GoodWine să devină mai cunoscători și mai receptivi la ofertele - evident, mai bogate! - pe care cramele prezente cu standuri le adresează publicului care trece pragul Târgului.

În seara primei zile a GoodWine, cititorii revistei noastre (Vinul.Ro) vor putea să-i cunoască pe unii dintre fondatorii, enologii sau reprezentanții cramelor și într-un cadru informal, la un pahar (sau mai multe), un concert și o gustare, în cadrul unei seri de socializare care va avea loc într-o locație primitoare din oraș.

Prilej cu care revista noastră (Vinul.Ro) va acorda recunoașterea meritată unor persoane care s-au ocupat în mod deosebit de vinuri în ultimul an și care, prin activitatea lor, au adus contribuții substanțiale în promovarea culturii vinului la noi în țară”.

Program vizitare
Vineri, 15 aprilie: 12.00 – 19.00
Sâmbătă 16 aprilie: 10.00 – 19.00
Duminică 17 aprilie: 10.00 – 17.00


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Îmi pare rău, dar nu mai admit Anonimat la comentarii, pentru că sunt asaltat de reclame pentru site-uri pentru bărbați, nu despre conținutul blogului!
Vă mulțumesc pentru înțelegere!