Medalie de aur - Campionatul International de Gatit in aer liber - Arad 2012

Medalie de aur - Campionatul International de Gatit in aer liber - Arad 2012

19 aprilie 2014

Realitatea bloggurilor culinare date la iveala in showul Master Chef (sezonul 4) – partea II - ”AJUNGE”!



Și iată că s-a difuzat marți 15 aprilie, următorul episod din Mastef Chef.
Cel în care concurenții trecuți de preselecție, intră la probele de eliminare în masă. Cu fel de fel de probe de tăiat și/sau curățat legume sau altceva, urmând apoi o probă de gătit – o probă ușoară, fără prea multe chichițe, din punctul meu de vedere!
Și dacă de proba cu tăiatul verzei, cepei, morcovului și sfeclei a fost trecută, la prima probă practică, cealaltă bloggeriță (după cum singură a afirmat că este) care s-a prezentat la concurs (pe numele ei, conform apelativului cu care au chemat-o la jurizare Chefii - Olivia – nume pe care l-am căutat să aflu în întregime și cere-i este blogul și ce conține el, dar nu am găsit nimic!) a dat și ea cu ”mucii în fasole”!
Iată dialogurile Chefilor, după ce au încercat să guste ce a moșmondit ea prin farfurie:

Chef Florin Dumitrescu:
- N-ai habar de bucătărie!

Chef Cătălin Scărlătescu:
- Îți place ce-ai făcut?
- Mie da! a răspuns bloggerița noastră culinară...
- Atunci ia-o, du-te la loc și mănânc-o tu!

Chef Florin Dumitrescu:
- Niște combinații care nu merg! După aia le scrii pe blog și mulți fraieri vin la noi cu rețetele tale, care arată frumos dar care au gust de că..at (aici era un bip, dar s-a auzit foarte bine prima silabă a cuvântului! Rezultatul fiind desigur: căcat, iar ”fraierii” sunt din categoria aceea, care fac și comentariile alea ”superbe”, pe care le-am amintit în prima parte)!

Și ultima remarcă a pus ”cireașa de pe tort”  pentru bloggerii culinari!

Pentru că toți neaveniții îți fac bloguri. Bloggări culinari, care crezând că, dacă știu să prăjească sau să fiarbă un ou, sunt Maeștrii Culinari! Și ca să completez... sunt încă o grămadă de blogguri, care continua de ani buni să ne sufoce cu ”mâncărici” de proastă calitate. Dar nu se lasă... insistă cu idioțeniile lor!
Stați dracului acasă, gospodinelor de 2 bani, stați în banca voastră și nu mai scrieți despre ”mâncărici jegoase” pe care le faceți, fără gust și miros, la care NU respectați cea mai mică tehnică culinară!
M-am săturat să cred că unele ca voi, niște NULITĂȚI în domeniul gastronomic, pot să mă reprezinte pe mine și pe alții care au într-adevăr VALOARE...!

Ajunge!!! Da, ați citit bine: AJUNGE!!!

Și ca o părere personală, cred că nici câștigătorii Master Chef-urilor de până acum (cele 2 ediții, nu pun la socoteală ediția VIP-urilor TV, că acolo nu au fost preselecții) nu știu încă să facă ceva ca lumea în bucătărie! Știu doar să pună nume pompoase la toate fripturicile care le fac... cu reducții și piureuțe...!
Ca să nu mai vorbesc de renumitele ”CASNICE”! Ținute în concurs mai mult pentru show! Știți voi la ce mă refer!

Se mai pot spune multe, dar deocamdată e deajuns! Nu?  *:D big grin
  


Această ”mâncărică” ce arată precum o diaree, este prezentată cu mare mândrie cititorilor.
Poza are aplicată denumirea blogului pe ea!
Gustoasă, nu?

PS
Vă plac pozele cu ”mâncărici” selectate de mine de pe unele blogguri???







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Îmi pare rău, dar nu mai admit Anonimat la comentarii, pentru că sunt asaltat de reclame pentru site-uri pentru bărbați, nu despre conținutul blogului!
Vă mulțumesc pentru înțelegere!