Medalie de aur - Campionatul International de Gatit in aer liber - Arad 2012

Medalie de aur - Campionatul International de Gatit in aer liber - Arad 2012

16 martie 2015

O mică lecție despre cum se apreciază vinul... și paharul...



Foarte interesantă problema paharelor la servirea vinului. 
Și când mă gândesc că întradevăr, multe chiar foarte multe restaurante se bazează pe investiții mici pentru achiziția unor obiecte pentru care ei nu au habar ce efecte proaste pot să aibe asupra voastră, consumatorii. Așa că, vă recomand ca atunci când vreți să mergeți într-un restaurant, nu vă uitați numai la faptul că e ”plin” cu cocalari ce se dau mari! Uitați-vă și la meniu și la vinuri și la tacâmuri și la paharele cu care serviți ceva!
Că doar sunt banii dumneavoastră! Chiar dacă restaurantele nu-și angajează somelieri, că nu vor să aibe ”cheltuieli suplimentare” cu personalul de specialitate și folosește doar ospătari fără nici un fel de pregătire în domeniu (iar câteodată, nici măcar cu o pregătire de ospătar!) fiți voi cei care impuneți regulile corecte ale ”ospitalității” de care doriți să vă bucurați!
Așa că... nu lăsați să-și bată joc de voi, de timpul vostru și mai ales de banii voștri orice patron de restaurant care habar n-are de ”restaurație” și care are ca singur obiectiv: să-i iasă lui banu' nu să vă ofere o seară plăcută și de neuitat!
De fapt ”de neuiat”... poate fi și o seară mizerabilă... ca multe alte seri ce vă sunt oferite fără ca voi să știți...!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Îmi pare rău, dar nu mai admit Anonimat la comentarii, pentru că sunt asaltat de reclame pentru site-uri pentru bărbați, nu despre conținutul blogului!
Vă mulțumesc pentru înțelegere!