Medalie de aur - Campionatul International de Gatit in aer liber - Arad 2012

Medalie de aur - Campionatul International de Gatit in aer liber - Arad 2012

19 decembrie 2017

Atenţie la noile norme europene! În loc să pârlim porcul, va trebui să-l epilăm cu ceară



Aveţi grijă cum tăiaţi porcul anul acesta! Normele europene se înăspresc pe zi ce trece, iar pârlirea animalului ar putea deveni ilegală în doar câteva zile, transmit surse din domeniul cărnii. Dacă Parlamentul European adoptă noul regulament, singura metodă acceptabilă prin care vom putea curăţa porcul de păr va rămâne epilatul cu ceară.

“Joi, 10 decembrie, Comisia pentru porc din cadrul Consiliului de Tranşări al Parlamentului European votează amendamentul care scoate în afara legii epilarea post-mortem a animalelor folosind flacăra deschisă”, explică Decebal Popescu, porcar. “Dacă vrem să ne bucurăm de un şorici ne-ţepos, va trebui să-l preparăm prin epilare cu ceară, sau bărbierind porcul, dacă avem un porc foarte cuminte.”

“Porcul are pielea foarte sensibilă, aşa că e de preferat să folosim un kit cu ceară rece dacă vrem să ne ocupăm singuri de toată procedura”, îi sfătuieşte Popescu pe gospodari.

Patronii mai multor saloane de epilare din zonele rurale ale ţării spun că au auzit şi ei de noile norme şi s-au pregătit pentru momentul adoptării acestora. “La 5 epilări inghinale, oferim complet gratuit o epilare de porc!”, se laudă o cosmeticiană din Tecuci.



sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Îmi pare rău, dar nu mai admit Anonimat la comentarii, pentru că sunt asaltat de reclame pentru site-uri pentru bărbați, nu despre conținutul blogului!
Vă mulțumesc pentru înțelegere!